Grafika & Design

Még az internet korában is hasznos és jól bevált marketinges felületek a szórólapok és a plakátok, prospektusok és egyéb olyan eszközök, amiket kézbe vehetünk, fizikai valóságukban láthatunk. Vagy gondoljunk egy étlapra vagy itallapra. Ezek elválaszthatatlanok egy vendéglőtől vagy étteremtől és ezek azok a "reklámhordozók", amiket valószínűleg soha sem fognak a virtuális eszközök kiszorítani. A LogoGiraffe ennek érdekében kínál egyedi grafikai megoldásokat.
 • Grafikai tervezés

  Grafikai tervezés

  Egy grafikai anyag legyen is az akár csak szórólap, vagy plakát esztétikus és figyelemfelkeltő az a minimum elvárás. Hogy bele illik a vállalkozás egységes arculatába és tipográfiailag is tökéletes az további jogos elvárás. Ezért a LogoGiraffe által tervezett grafikai anyagok a szórólapoktól kezdve a leporellókon, borítókon, étel- és itallapokon, fejléceken, bannereken keresztül, egészen a plakátokig mind megfelelnek a kor kívánalmainak.

  Grafikai tervezés díj

  Tervezési díj: 25.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
 • Online grafika tervezés

  Online grafika tervezés

  Manapság - némi túlzással, az emberek életük jelentős hányadát a virtuális világban, az interneten élik. Megfelelő eszközökkel (pl.: hírlevél, banner, közösségi hirdetések, online videók, stb.) szinte bárki elérhető a virtuális térben. Azonban a virtuális térnek meg van az a sajátossága is, hogy az ilyen eszközöket bárki azonnal blokkolhatja, tilthat vagy éppen rá se "klikkel". Így a potenciális fogyasztó másodpercek alatt dönt arról, hogy őt az adott tartalom érdekli-e vagy sem. Ezzel tisztába lenni azért nagyon fontos, mert ezek a másodpercek azok, amik eldöntik azt, hogy a fogyasztóhoz egyáltalán eljutnak-e hirdetéseink, vagy sem.
  Ennek eszköze nem más, mint az online grafikai tervezés, ami egy azonnali képi világot mutat be és képes lehet arra, hogy a "netező" döntését számunkra kedvezően befolyásolja. Ezért a jó online grafikai tervezésnek egyszerre hitelesnek, esztétikusnak, figyelem felkeltőnek és informatívnak kell lennie.

  Online grafika tervezési díj

  Tervezési díj: 25.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
 • Üzletdekoráció-tervezés

  Üzletdekoráció-tervezés

  Sokan úgy gondolják, hogy a dekoráció egy olyan fölösleges "kacat", ami csak a helyet foglalja vagy a "port fogja". Mégis amikor egy vásárló belép egy üzletbe, vagy egy vállalkozás székhelyére az első benyomások a legfontosabbak. Nem elég, ha egy üzlet tiszta, praktikusan berendezett. Szükséges valami plusz, ami csak arra az üzletre jellemző. Ez lehet egy esztétikus üzleti dekoráció, ami egyedi, figyelemfelkeltő ám mégse hivalkodó és giccses. Egy üzlet megfelelően kialakított dekorációja jó benyomást tehet a betérő ügyfelekre egyben jó azonosító is lehet, amire emlékezve az ügyfélnek az Ön üzlete juthat eszébe. A jó dekoráció egyben esztétikai élmény is, ami kedvezően befolyásolja az ügyfeleket és hozzájárulhat ahhoz is, hogy az ügyfelek visszatérjenek az üzletbe, ott szívesen tartózkodjanak és így vásároljanak. A LogoGiraffe ezért olyan egyedi, letisztult dekorációkat tervez amik megjelenésükben megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

  Üzletdekoráció-tervezési díj

  Tervezési díj: 25.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
 • Járműdekoráció-tervezés

  Járműdekoráció-tervezés

  Egy gépjármű lehet a legjobb reklámfelület, mivel mozgásban van, sok helyen megfordul és így rengetegen találkozhatnak vele. Ezért a gépjármű dekoráció nagyon hatékony reklámja lehet vállalkozásának, hiszen kivel ne fordult volna még elő, hogy ne emlékezett volna egy autón látott reklámra, vagy csak logóra, amire igazából nem is szándékosan figyelt fel. A LogoGiraffe ezért olyan gépjármű dekorációk készítését vállalja, amik egyedi, mással össze nem téveszthető megjelenésükkel könnyen "rögzülhetnek" elő rápillantásra.

  Járműdekoráció-tervezési díj

  Tervezési díj: 30.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
Logogiraffe logó