Arculattervezés

Vállalkozásának arculata több a cég adatainak halmazánál, a használt színek és betűtípusok sorainál. A jó arculat könnyen megjegyezhető, olyan egységes kép, amiről azonnal az Ön cége és szolgáltatásai jutnak eszébe az ügyfeleknek. Ez az arculat csak Önre jellemző és megkülönbözteti Önt és vállalkozását mindenki mástól.
 • Logótervezés

  Logótervezés

  A logó cége arculatának egyik legegyszerűbb ám mégis talán a legfontosabb eleme. A logó maga a cég és a végzett szolgáltatás szimbóluma, különleges és mégis egyszerű azonosító jelképe. Ez a logó képviseli Önt és vállalkozását a piacon, ami elsőnek különbözteti meg mindenki mástól, egyben képviseli mindazt, amit tevékenysége jelent. Egy jó logó éppen ezért semmivel sem pótolható, egyedi azonosítója vállalkozásának, ami letisztult, egyszerű mégis figyelemfelkeltő. A LogoGiraffe a logó megtervezésekkor ezt tartja szem előtt és készíti el Önnek cége logóját.

  Logótervezési árak

  Csomagok: Logó G.01 Logó G.02 Logó G.03 Logó G.04
  Koncepciók: 2 5 8 12
  Módosítás: 1 2 5 10
  Irodai alkalmazás: X X igen igen
  Arculati könyv: X X X igen
  Ár: 30.000 HUF 60.000 HUF 150.000 HUF 300.000 HUF
  Logótervezési adatlap
  Egyedi logó koncepciók száma

  Az érvényes megrendelést követően csomagjának megfelelő egyedi logó koncepciót kap kézhez. A koncepciókból választhatja ki az Önnek legjobban megfelelő logó tervet.

  Módosítási körök száma

  A csomagjának megfelelő egyedi koncepcióból kiválasztott logó tervet a táblázatban szereplő alkalommal módosítjuk és finomítjuk az Ön egyedi igényeinek a figyelembevételével. Ön jelzi, hogy milyen módosításokat kér és mi a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük és elküldjük Önnek a módosított logó grafikai tervét. Önnek jeleznie kell, hogy milyen módosításokat és finomításokat kér, hogy logója a módosítást követően elnyerje a tökéletes formáját.

  Irodai alkalmazás
  Névjegykártya terv

  Logóján kívül névjegykártyáját is megtervezzük. Igényesen megtervezett egyedi névjegykártyával fog rendelkezni.

  Levélpapír terv

  Az üzleti levelezés fontos része a fejléces levélpapír. Ezt a feladatot sem kell másra bíznia, mert a LOGÓ G.04 csomag tartalmazza a levélpapír terveket is.

  Boríték terv

  A levélpapírhoz boríték is jár. Megtervezzük emblémás borítékját, így már a levél kézhezvételekor találkozik üzleti partnere az Ön cégének arculatával..

  Bélyegző terv

  A céges bélyegző sem maradhat logó nélkül. A LOGÓ G.04 csomag megrendelői részére bélyegző tervet készítünk.

  Arculati kézikönyv

  A LOGÓ G.04 csomag tartalmazza az arculati kézikönyvet. A kézikönyv ismerteti az Ön logóját és az Ön logójának használatát, bemutatja a cég/termék/szolgáltatás arculatát, megjelenítésének szabályait. A kézikönyv kitér a megengedett színek használatára, a logó elhelyezésére, méretezésére. Az arculati kézikönyv kitér arra, hogy mi az a legkisebb méret melyben a logó megjeleníthető. Megismerheti azt is, hogy az új logóját milyen módon ne használja. Bemutatja az arculatban használt betűtípust, valamint ismerteti a boríték, a levélpapír, a névjegykártya és bélyegző formátumokat.

 • Cégarculat-tervezés

  Cégarculat-tervezés

  Az egyes személyekhez hasonlóan egy vállalkozásnak, vagy egy vállalatnak is saját arculata, vagy ha úgy jobban tetszik: "arca" van. Ez az arculat egy olyan egységes kép, ami tartalmi és megjelenésbeli, vagyis formai egységet alkot. Tulajdonképpen nem más, mint az kép, ami alapján egy vállalkozást beazonosítunk, elkülönítjük a többitől.

  Cégarculat tervezési árak

  Kisarculat:
  50.000 HUF
  Kiterjedt arculat:
  150.000 HUF
  Teljes arculat:
  Egyedi ajánlat!
  Arculati könyv:
  100.000 HUF
 • Termékarculat-tervezés

  Termékarculat-tervezés

  A termék jelentőségéről értekezni lényegében teljesen felesleges, hiszen ki az, akinek el kéne magyarázni azt, hogy ha gyárt valamit, akkor azt azért teszi, hogy azt a terméket eladja. Sokkal érdekesebb arról értekezni, hogy mi a helyzet egy termék arculatával, hiszen ez az amivel a boltban a vásárló találkozik és ez az, ami alapján majd a vállalkozásunk termékét beazonosítja és elkülöníti a többi, hasonló terméktől.

  Termékarculat tervezési árak

  Tervezési díj: 25.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
 • Projektarculat-tervezés

  Projektarculat-tervezés

  Napjaink egyik legtöbbet használt kifejezése a közéletben épp úgy, mint az üzleti életben a "projekt". A "projekt" valójában úgy azonosítható, mint egy egyszeri termék előállításának folyamata, vagy egyszer elvégzendő munka folyamata, aminek jól behatárolható kezdete és vége van. Egyszerűen úgy tudnánk megfogalmazni, hogy a "projekt" nem más, mint egy egyszeri feladat megtervezésének, kivitelezésének, piacra bocsátásnak a folyamata.

  Projektarculat tervezési árak

  Tervezési díj: 30.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
Logogiraffe logó