Webfejlesztés

Az internet manapság része a hétköznapi életnek és ma már telefonokon is a szó szoros értelemében a kezünk ügyében van mindenhol és mindig. Elkerülhetetlen, hogy egy vállalkozás ne jelenjen meg az internetes felületeken és legyen a vállalkozásnak akár saját weblapja, akár csak egy reklámja valamelyik nagy közösségi oldalon. Az internet egyben olyan lehetőség is, ami sokkal nagyobb elérhetőséget és láthatóságot biztosít Önnek, mint akármilyen más megoldás így mostanra az egyik legalapvetőbb marketing eszközzé vált. Az interneten megjelenni sokféle módon lehet, a lényeg, hogy Ön és vállalkozása megjelenjen és így a virtuális világban is láthatóvá váljon. A megjelenési forma lehet egy weboldal, egy web shop, vagy akár egy üzleti profil valamelyik nagy közösségi oldalon. Ilyen megjelenési formákat kínál Önnek a LogoGiraffe elkészítve önnek egyedi internetes arculatát, letisztult és elegáns dizájnnal, az éppen aktuális szükségleteknek megfelelő modern megoldásokkal.
 • Landing page

  Landing page

  Egy jól kialakított fogadó oldalban rejlő lehetőség az, hogy egy ilyen oldallal akár befolyásolhatjuk az oldal látogatóját, olyan módon, hogy ez az oldal csak arra tevékenységre, termékre koncentrál, amit a látogatónak - mint potenciális vásárlónak szánunk, így "nincsenek felselges körök" és nem untatjuk a látogatót cégünk stratégiájával, pusztán azt látja, amiért ő az oldalunkra kattintott, így nem terelődik el a figyelme.

  Landing page fejlesztési díj

  Fejlesztési díj: 50.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
  Webfejlesztési adatlap
 • Több oldalas bemutatkozó oldal

  Több oldalas bemutatkozó oldal

  Akár üzleti tevékenységet folytat, akár nem de szeretné tevékenységét, szolgáltatását megjelentetni az interneten így elérni mindazokat, akik lehetséges ügyfele, vagy csak érdeklődhetnek Ön iránt, akkor a legjobb megoldás erre egy bemutatkozó weblap készítése. Ma már egy cég, alapítvány, egyesület, iskola vagy akár egy zenekar, egyéni előadóművész számára egy weboldal a nyilvánosság és így a láthatóság nélkülözhetetlen eszköze.
  Ezért a LogoGiraffe vállalja bemutatkozó weboldalak készítését egyedi elképzelések alapján, kialakítva így egy jól használható modern weboldalt bemutatandó Önt és tevékenységét.

  Fejlesztési díj

  Fejlesztési díj: 50.000 HUF főoldal + 10.000 HUF / aloldal
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
  Webfejlesztési adatlap
 • Webportál oldal

  Webportál oldal

  Speciális halmaza bizonyos weblapoknak, vagy weblapok csoportjának olyan tematikus változata, ami egy adott témában egyfajta gyűjtő lap, vagy csomópont, illetve rokon témák tematikusan összerendezett oldala, ami ezáltal egyfajta információs kiinduló- vagy csomópont lehet az adott témában. Egyszerűsítve egy olyan speciális, tematikus internetes felület, ami az adott témában elérhető híreket és információkat rendszerezve összegyűjti egy oldalra. A portálok jellegüknél fogva - hogy tematikus a profiljuk, kiváló marketing felületet és így akár reklám felületet szolgáltathatnak az adott témához kapcsolódó termékeknek és szolgáltatásoknak. A portál üzemeltetője számára pedig ezek a reklámok bevételt testesíthetnek meg.

  Webportál fejlesztési díj

  Fejlesztési díj: 100.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
  Webfejlesztési adatlap
 • Webáruház

  Webáruház

  A webáruház a lehető legkevesebb befektetéssel és fenntartással üzemeltethető olyan "bolt", ahol nincsen az üzletnek bérleti díja, rezsije, nem romlik el a fűtés és takarítani sem kell. Mégis egy olyan "bolt", amit potenciálisan sokkal többen érhetnek el és vásárolhatnak benne, mint egy boltban, valahol a belvárosban, hiszen a vásárlás otthon ülve a gép előtt történik és nem kell felöltözni, elutazni azért, hogy bárki is vásárolhasson Önnél, ráadásul a webshop mindig nyitva áll, legyen akár ünnepnap vagy éppen vasárnap. Egy jól kialakított webshop egyszerre "bolt" és egyszerre vállalkozásának "reklámja". A LogoGiraffe ezért kialakítja Ön egyedi webshopját, praktikus és esztétikus dizájnnal és olyan megoldásokkal, amik nagyban leegyszerűsítik a használatot.

  Webáruház fejlesztési díj

  Fejlesztési díj: 250.000 HUF - tól
  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
  Webfejlesztési adatlap
 • Domain regisztráció

  Domain regisztráció

  A domain név egy egyedei internetes azonosító, amit ismerve és beírva azonnal a vállalkozás weblapjához irányít bennünket az internetes böngészőnk. Ahhoz, hogy ilyen domain névvel rendelkezzünk regisztráció szükséges. Ez a regsztráció történhet bármilyen - akár egzotikus néven is, bármilyen ország domain neve alatt, így weblapja, akár .hu, akár más is lehet, tetszés szerint, amihez segítünk megtalálni a leggyorsabb és lehető legolcsóbb megoldást. A nagy "nemzetközi" domain nevek alatt, amikkel már mindannyian találkozhattunk, úgy mint .com, .net, .org, stb. esetén a beérkezett domain regisztrációs lap és az egyéb, szükséges papírok megléte esetén, láthatóvá válhat weblapja az interneten.

  Domain regisztráció árak

  Típus: Ár:
  .hu domain regisztráció és fenntartás 2 év 2.000 Ft + ÁFA
  .hu domain hosszabbítás 1 év 2.000 Ft + ÁFA
  .hu domain hosszabbítás 2 év 3.000 Ft + ÁFA
  .hu domain regisztráció és fenntartás 5 év 5.000 Ft + ÁFA
  .hu domain módosítása, tulajdonváltás 1.600 Ft + ÁFA
  .com .net .org domain regisztráció és fenntartás 1 év 3.800 Ft + ÁFA
  .eu domain regisztráció és fenntartás 1 év 3.000 Ft + ÁFA
  .info .biz domain regisztráció és fenntartás 1 év 4.000 Ft + ÁFA
  Domain regisztrációhoz szükséges adatok
  Cégek, szervezetek esetén:

  Név
  Adószám
  Cím (irányítószám, település, közterület, házszám)
  E-mail cím
  Telefonszám, faxszám
  Adminisztratív kapcsolattartó adatai (név, e-mail cím, telefonszám, cím)
  Aláírási címpéldány
  Opcionálisan cégkivonat, de ezt általában be tudjuk szerezni
  Amennyiben az igényelt név védjegy, kérjük csatolja a védjegy lajstromszámát és a védjegy okiratának másolatát.


  Magánszemély esetén:

  Vezetéknév, keresztnév
  Személyi igazolvány száma
  Cím (irányítószám, település, közterület, házszám)
  E-mail cím
  Telefonszám
  Adminisztratív kapcsolattartó adatai (név, e-mail cím, telefonszám, cím)

 • Tárhely szolgáltatás

  Tárhely szolgáltatás

  Tárolhatja otthon is, vagy cége telephelyén, külön hardveren (szerver, kapcsolt számítógép, esetleg tároló lemez) weboldalait és az azokhoz kapcsolt adatokat. Ez azonban nem teljesen kockázat mentes, akkor ha a működtetett hardverek nem rendelkeznek kellő és napra kész védelemmel, internetes kártevők (vírusok, adat halász programok, billentyűzet figyelő programok, amik például bakkártya adatok lopására használnak), vagy idegen kódok ellen és az sem kizárható, hogy adat veszhet el, áramingadozás vagy más hiba miatt. Ha azonban nálunk bérel tárhelyet, nem kell ezek miatt aggódnia. Szervereink adatait naponta többször mentjük, idegen kódok ellen védettek, online és azonnal kártevő és kémprogram védelem fut a gépeinken. Így a gyakori mentéseknek köszönhetően tetszés szerint adatok hozhatók vissza, vagy állíthatók vissza. Gépeinken FTP hozzáférést is biztosítunk, aminek kialakítása szintén elsősorban biztonsági szempontok szerint történt.

  Tárhely árak

  Csomagok: Tárhely 0 Tárhely 1 Tárhely 2 Tárhely 3 Tárhely 4
  Éves nettó díj 4.800 Ft 4.800 Ft 8.000 Ft 20.000 Ft 40.000 Ft
  Méret 1 GByte 0 GByte 5 GByte 20 GByte 100 GByte
  E-mail
  tárhely
  500 MByte 5 GByte 1 GByte 2 GByte 5 GByte
  Belföldi
  sávszélesség
  100 Mbit/s 100 Mbit/s 100 Mbit/s 100 Mbit/s 100 Mbit/s
  Külföldi
  sávszélesség
  25 Mbit/s 25 Mbit/s 25 Mbit/s 25 Mbit/s 25 Mbit/s
  Adatforgalom Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
  ingyenes
  .hu domainek
  1 db 0 db 1 db 1 db 1 db
  Rendelkezésre
  állás
  99.7% 99.7% 99.7% 99.7% 99.7%
  E-mail címek
  száma
  10 db korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
  E-mail
  átirányítás
  igen igen igen igen igen
  E-mail
  autoválasz
  igen igen igen igen igen
  Spam szűrés igen igen igen igen igen
  E-mail vírus
  szűrés
  igen igen igen igen igen
  Webmail igen igen igen igen igen
  POP3, IMAP,
  SMTP
  igen igen igen igen igen
  FTP
  hozzáférés
  1db 1db 5db 5db 10db
  PHP5 X X igen igen igen
  MySQL5 X X 5db 5db 10db
  Forgalom
  statisztika
  igen X igen igen igen
  PHPMyadmin X X igen igen igen
  Webtárhely
  kvóta
  igen igen igen igen igen
  .htaccess igen X igen igen igen
 • Keresőoptimalizálás

  Keresőoptimalizálás

  Ha elkészül egy honlap, de magára hagyjuk, az ugyanúgy az enyészeté lesz, mint bármi más a világon. Egyre elavultabbá válik, s eljön az az idő, amikor már senki se kattint rá, senki nem beszél róla. Egy folyamatosan frissülő honlap él. Azt az üzenetet közvetíti a vállalkozásról, hogy jól működik, érdemes odafigyelni rá. Épp ezért egy weboldalt folyamatosan karban kell tartani. Fontos, hogy ez az oldal kifogástalan tartalommal rendelkezzen. Gondolja csak el, mennyi bizodalma van egy olyan shopból rendelni, ahol a képeken semmi nem látszik, vagy egy olyan szolgáltatást igénybe venni, ahol a leírás hemzseg a helyesírási hibáktól? Erre megoldás a fotók retusálása, optimalizálása, valamint a szövegek korrektúrája és lektorálása. Természetesen azért is tenni kell, hogy a mienkéhez hasonló oldalak között könnyebben megtaláljanak minket. Mert mit ér az a weboldal, amelyre senki nem talál rá? Ha adott kereséskor weboldalát a Google a lehető legelőrébb hozza találatként, az önnek új ügyfeleket jelent. Erre megoldás weboldalának keresőoptimalizálása, amely során a kereső algoritmusait leginkább kiszolgáló formát kap az oldal, szem előtt tartva természetesen azt, hogy az ügyfeleinek készült.

  Keresőoptimalizálási díjak

  Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!
Logogiraffe logó